Cine suntem?

Studio-ul nostru este compus din energia si darul fiecaruia din echipa noastra, te invitam sa experimentezi o clasa cu fiecare dintre instructori si sa descoperi cum priveste el practica Yoga.

Ana Werczberger

Ana Werczberger

Fondator - Yoga Teacher

O ființă ca și tine care se descoperă cu fiecare experienta și căreia ii place sa fie în procesul cunoașterii de sine și sa treacă dealurile care ii apar și sa se bucure de văile care o coboară către câmpurile line unde se găsește liniște, iubire și armonie. Și pentru a invata cum sa facă fata la bolovanii de pe dealuri și cum sa se catare pana sus și sa se bucure de coborârea văii, Ana a trecut & experimentat câteva formari care au adus-o in punctul în care se afla acum

Harry Werczberger

Harry Werczberger

Fondator - Yoga Teacher

Dorinta mea sincera este sa ajut oamenii din jurul meu sa inteleaga realitatea in care ei traiesc si sa invete sa rezoneze cu ea in mod echilibrat. In aceasta calatorie personala imbin tehnici multiple precum: Filosofie, Yoga, Reiki, Life Coaching si Terapie cu scopul de genera relatii de incredere cu sinele si cu cei care sunt in jur!

Monika Lorincz

Monika Lorincz

Reiki Healer & PR

In curand.

Cristina Pruteanu

Cristina Pruteanu

Yoga Instructor

Cristina este de formatie psiholog avand formare in psihoterapie ericksoniana.
Dupa o perioada de 10 ani de munca intr-o multinationala de top a ales sa renunte la viata agitata si sa se mute in Brasov.

Georgiana Sfetea

Georgiana Sfetea

Assistant Teacher

In curand

Catalin Blaga

Catalin Blaga

Mindfulness Teacher

„Căutător avid, cu o practică îndelungată de mindfulness, Cătălin deschide drumuri pentru orice pasionat al dezvoltării personale.”

Partenerii Nostri

Esti Pregatit/a Pentru o Schimbare?

Cel mai bun moment este prezentul, daca ai nevoie de un surplus de liniste sau ai problema cu sanatate alege acum sa te alaturi noua.