POLITICA DE LIVRARE

1. PRODUSE GENERAL

Comenzile sunt livrate de la depozitul nostru din Brașov și ajung la destinație în interval de 1-3 zile lucrătoare de la înregistrarea comenzii.

2. PRODUSE MANDUKA

Comenzile de la partenerul nostru MANDUKA au un regim special deoarece produsele sunt comandate direct la partener si NU SUNT PE STOC-UL NOSTRU, astfel comanda inițiala durează intre 7-10 zile lucrătoare sa ajungă la depozitul nostru din Brașov.

In etapa a doua produsele vor fi livrate prin curier URGEN-CARGUS la adresa furnizata de client, ele vor ajunge in interval de 1-2 zile lucrătoare de la data intrări in depozit.

3. LIVRARE NATIONALA

Toate comenzile înregistrate în sistemul nostru înainte de ora 14:00 sunt expediate a doua zi și ajung la destinație în următoarea zi lucrătoare. Comenzile înregistrate după ora 14:00 ajung la destinație în interval de 3 zile lucrătoare. Timpul de livrare poate varia în funcție de volumul de comenzi înregistrate.

La finalizarea comenzii, pe site-ul nostru aveți posibilitatea să alegeți ziua în care preferați să se facă livrarea. Puteți să alegeți o dată dintr-un interval de până la 7 zile lucrătoare de la data la care a fost înregistrată comanda, cu mențiunea că această opțiune poate fi dezactivată în anumite perioade.

4. COSTURI & METODE DE TRABNSPORT

Produsele sunt livrate prin URGENT-CARGUS.

Pentru comenzile de până la 999 RON, transportul pe teritoriul României costul variază si se stabilește pe baza de greutatea produselor comandate, indiferent de modalitatea de plată aleasă.

Comenzile care depășesc 1000 RON beneficiază de transport gratuit (pe teritoriul României).

Datorită faptului că livrarea se face printr-un agent terț, nu putem garanta calitatea serviciului. Însă, pentru orice problemă privind procesul de livrare, nu ezitați să ne contactați.